HAPPY TEACHER'S DAY

Assalamualaikum..

dah lame tk post entry baru.. yelah, manalah nak sempat, kan.. plus, aku baru je habes exam mid year..
herm, not bad jugk la soalan dia.. hopefully tk teruk la kan.. amiinn

2 Mei hari tu, aku masuk competition qasidah (jgn tk caye..), and aku dapat second place.. alhamdulillah..
rezeki ka kirenye tu, sebab aku sempat nak berlatih sangat..
ahli team qasidah aku tu, masing2 ade kerja.. terpaksala curik2 mase untuk buat latihan qasidah..




Rabu lepas, kolej buat sambutan hari guru.. form 4 yang handle.. cool, smart..
game untuk cikgu,, mostly celup dari Running Man.. 
aku pulak jadi dayang.. dayang yang ayu gitu..
tk pasal kene pakai baju sekolah dengan kain batik.. haha
risau je ape2 jadi (yang luar jangkaan.. faham2 je la..)

persembahan cikgu2, memang gempak la.. kelakar..
bila cikgu yang 'hot stuff' buat persembahan, mak ooi,, riuh bukan main..
suara pun dah nak hilang sebab asyik menjerit je.. hehe..

so, dengan peluang yang ada ni, aku nak ucap SELAMAT HARI GURU kepada semua guru aku since tadika sampai sekarang.. to kawan2 aku yang pernah mengajar aku pun, SELAMAT HARI GURU jugak..


MOST VIEWED ENTRIES

HOMEMADE SCRUB (haluskan kulit muka & badan)

UJIAN KECENDERUNGAN KEMASUKAN MRSM

Perkampungan Terapung di Tonle Sap

Resepi mudah : Blueberry Cheese Tart

LELAKI CURANG KERANA.....