school holiday!!

Assalamualaikum..
hai semua.. 

cuti sekolah datang lagi.. finally..
9 days.. (bolehlah daripada tak ada)
sejak jadi budak sbp ni, waduh, faham2 jelah.. kerja sekolah memang tkkan sikitlah kan..
macam kerja untuk cuti setahun je...
(kerja banyak pun, sempat lagi layan blog.. ngehee)

tap cuti sekolah kali ni rasa sekejap sangat.. tk sempat nk share cerita dengan sahabat..
;(

entry kali ni, just nak cerita tentang aktiviti yang aku buat untuk cuti sekolah kali ni.. well, saje je nak share..
actually, tak delah banyak sangat aktivitinya.. sekadar buat homework yang 'sikit', pergi rumah sahabt, hangout dgn sahabt, masak dengan sahabt, siapkan e-pendidikan, tidur, baca novel..

err, banyaknye nak buat.. grrr... hopefully dapat siapkan kerja rumah a.s.a.p.. penatlah..
nk relaks.. dahlah dekt asrama tk boleh relaks.. huh

sekarang pun aku spatutnya buat homework, tpi escape.. haha.. 
yelah, dah buat, tapi tk dpt jawapan memang frust la jawabnya.. 
nthla, tk fhm dgn diri sendiri sekarang ni.. buat ape2, melingkup n ke laut je.. 
macam mana ye?
hisyy..
ade sesape nk bagi tips untuk faham diri sendiri??

kaylah, just a short post hari ni... tk berniat nk celoteh panjang sangat pun..
otak tengah sarat sangat..
nah, aku bagi vid untuk ringankan kepala kepada yang satu kapal dengan aku..




assalamualaikum..
nikmati cuti dgn aktiviti yg berfaedah, kay?
hargai masa yang ada dengan keluarga sebaik mungkin..

MOST VIEWED ENTRIES

HOMEMADE SCRUB (haluskan kulit muka & badan)

UJIAN KECENDERUNGAN KEMASUKAN MRSM

Perkampungan Terapung di Tonle Sap

Resepi mudah : Blueberry Cheese Tart

LELAKI CURANG KERANA.....