got to go..

Assalamualaikum..
ni entry pertama aku untuk tahun ni..
bulan 1 dah nak habis, baru nak say selamat tahun baru??
alah,, pedulikan.. nikan blog aku.. sape kesah??

regarding to title entry kali ni,, GOT TO GO??
sape yang nak go agaknye ye??
sadly to say, that i need to go..
sedihnya..

seperti yang sedia maklum, aku ni budak sekolah biasa je..
sekolah luar bandar.. sekolah kampung kate orang bandar..
herm, rasanya, aku lah orang senget yang rasa sedih sebab dapat TKC..
ha,, memang senget pun..
hewhew..

actually, aku suka.. excited tapi dalam masa yang sama takut.. sedih..
takut sebab aku ni bukan standard budak TKC.. takut tak dapat nak.. haisy, entahlah.. tak tahu nak cakap macam mana..
plus, aku takut sebab tak pernah duduk asrama.. haiyaa..
sedih.. well, mestilah sedih.. gila tak sedih? 
nak tinggalkan sahabat2 yang dah bersama selama 3 tahun..
herm, sedihnya.. 


tapi kalau tak pergi, memang kena kukus, grill, panggang dengan akak2 n abnag2 aku..
haha..
yelah, dulukan aku pernah tolak tawaran.. hewhew..

lepas ni, lagi lamalah blog ni terbiar.. berhabuk.. bersawang..
tak apalah, kalau dapat aku update cerita2 baru ye..

salam perpisahan buat sahabat2 yang turut merasa sedih atas kepergian aku.. 
untuk orang2 yang meraikan kepergian aku, salam.. salam.. salam ape eh??
salam 'rindu'lah.. haha.. choii!!

bye, SMK DUMA..
hye, TKC..

MOST VIEWED ENTRIES

HOMEMADE SCRUB (haluskan kulit muka & badan)

UJIAN KECENDERUNGAN KEMASUKAN MRSM

Perkampungan Terapung di Tonle Sap

Resepi mudah : Blueberry Cheese Tart

LELAKI CURANG KERANA.....