hari terakhir sekolah sbg Form 3 student 2013 in memory

Assalamualaikum, kawan2ku sekalian...
malam ni nak story sikit*sikit ke? tak pe.. kite tengok..
well, 'sadly' nak umumkan yang hari ni ialah hari last sekolah untuk tahun 2013.. tamatlah tanggungjawab aku n rakan sekelas as pelajar tahun peperiksaan.. tunggu dua tahun lagi untuk SPM pula..
hari ni memang best.. snap habis.. akhir entry, aku tunjuk gambar.. tapi tk semua sebb ade gambar2 yang tak boleh nak dimasukkan.. kalau masukkan jugak, ade yang merajuk setahun nanti sebb masukkan gmbar buruk untuk tatapan orang lain..

pagi2, dah ada perhimpunan.. perhimpunan terakhir gitu.. haha..
maka, bermulalah ucapan daripada guru-guru.. eh, rasenye seorang je yang berucap tadi!!? err,, whatever lah.. dia pun umumkanlah segala peraturan untuk tahun depan..
macam-macam reaksi ade.. ade yang terkejut mengalahkan beruk,, ade yang gembira mengalahkan Fizo Omar yang baru kahwin, ade yang tak puas hati sepertimana orang buat demonstrasi,, ade yang sedih sebb dah nak berpisah dgn bf, adik/kakak/abang angkat yang tak terdaya nak diangkat.. muehehe..
aku? steady aje.. cewah.. taklah, rase terkejut dgn peraturan baru tapi tak apalah.. harap2 ade sekolah asrama penuh or MRSM yang sudi terima aku yang baik ni.. sempat pulak puji diri tuh.. hehe

habis je perhimpunan, semua pelajar diarahkan masuk ke kelas.. untuk gotong-royong except PENGAWAS SEKOLAH.. err, time tu dah cuak.. mane tahu nak kene marah ke.. siapa tahu kan??
rupe2nye, cikgu just nk ucap terima kasih sebab berjaya jadi pengawas yang berkarisma, berdedikasi, bertanggungjawab sepanjang tahun ni.. tu ucapan untuk yang betul2 jalankan tugas la.. kalau aku.. err, kategori tengah2.. middle.. bukn rajin dan bukan malas.. ada erti??

selesai je cikgu memberi ucapan terima kasih, aku n da geng, bla la.. apo tunggu laie.. dah tak do apo nak di tunggu laie, ooi..

masuk je kelas, terkejut tahap 4.. diorang yang lain still duduk goyang kaki.. bila tanya kenapa, diorang jawab... tunggu pengawas.. pintar sungguh teman2 hamba..
kemas2,, dah pukul 9 lebih.. ape tunggu lagi? meh lah kita snap2.. macam2 gaya kitorng buat.. yg jadi mangsa, CAMERAMEN.. haha.. kesian.. semua budak perempuan buli diorng.. hikhik.. cian2..

jom tengok gamborr...
lakonan semula.. tengkonon bizi belajar.. yg belakang?? faham2 la

pembalut meja sepanjang tahun ni..

smart.. bakal dapat 8A untuk PMR 2013 ni..

bukan main posing habis ye..

pantang diajak bergambar..

pelajar lelaki kelas Dhia yang rajin datang hari last.. yang lain?? dah lesap..

gadis2 ayu 3c1

tenung jangan tak tenung..

dengan classmate dia.. Izzudin.. dia bakal berpindah ke Melaka hujung bulan ni.. dia ni selalu kacau aku.. rindu la dengan usikan dia nanti..

assalamualaikum.. jumpa lagi di lain entry.. tataa.. take care,,

MOST VIEWED ENTRIES

HOMEMADE SCRUB (haluskan kulit muka & badan)

UJIAN KECENDERUNGAN KEMASUKAN MRSM

Perkampungan Terapung di Tonle Sap

Resepi mudah : Blueberry Cheese Tart

LELAKI CURANG KERANA.....