Raya!!

Selamat hari raya.. kepada saudara serta saudari.. setahun, hanya sekali,.. merayakan hari yang mulia ini....
*selebihnya sambung sendiri ya...

Wah, after sebulan menahan lapar(siang ye),, akhirnya kita berjaya.. tahniah2 kepada yang puasa penuh.. yang tak puasa penuh? faham2 lah ye, jangan lupa ganti puasa...
Raya tahun ni tak terasa sangat(untuk aku).. entah mana silapnya, aku sendiri tak tahu..
kalau dulu, akulah paling gembira n excited nak sambut raya.. mungkin sebab duit raya semakin berkurang..almaklumlah, umur semakin meningkat.. atau mungkin sebab fikir pasal PMR yang tak lama lagi nak datang..
tapi hati ni asyik menolak bila fikirkan dua sebab tu.. rasa macam ada sebab lain pulak.. agak2nya kenapa ya?
Nak juga tau apa masalah sebenarnya.. akak aku kata : dah besar ni, bila raya tak terasa sangat..

Hai, banyak fikir pulak..

Cuti raya terasa lama.. rindu dekat sahabat-sahabat.. masuk sekolah nanti gerenti kelas bising sebab semua orang sibuk nak cerita pasal raya.. lemang, kuih raya, duit raya.. macm2.. biasalah, dah lama tak jumpa.. banyak 'hutang' yang perlu dilunaskan.. banyak cerita yang nak dikongsikan.. banyak benda nak kena settlekan..

Kepada semua peminat,, wah2 perasan.. masuk lif tekan sendiri..
mule balik..

Kepada semua sahabat2 yang sentiasa di hati,, jngan over eat pula ya.. nanti bila jumpa dah tak kenal sebab masing-masing macam dah kena pam.. gemok gedempol.. tapi gemok pun comel..

MOST VIEWED ENTRIES

HOMEMADE SCRUB (haluskan kulit muka & badan)

UJIAN KECENDERUNGAN KEMASUKAN MRSM

Perkampungan Terapung di Tonle Sap

Resepi mudah : Blueberry Cheese Tart

LELAKI CURANG KERANA.....