mP3..

who am I??

Assalamualaikum..
So, nak tahu lebih lagi siapa aku??  *actually dah lama tak tulis bio untuk tatapan orang..
Nama yang mak and abah aku pilih untuk aku lepas 7 hari aku dilahirkan ialah : Mardhiah bt Mohd Nor..
ha,, pendek je name aku.. 1 perkataan,, 3 suku kata.. tak habis dakwat pen nak tulis..haha
telah dilahirkan ke dunia yang sementara ni oleh Puan Mahmi binti Alias yakni mak aku sampai syurga..
pada 7 Mei 1998.. *saje mention tarikh.. #nakhadiah
Semua yang kenal aku dekat dunia realiti, panggil aku, Mar.. tapi tu yang rapat je.. yang tak rapat, panggil nama penuh aku.. 
tapi untuk alam maya, aku letak : DHIA.. *abang ipar aku cakap : Dhia yang 'Tentang Dhia' tu eh?.. ATTENTION : aku lagi comel daripada Dhia yang tu eh.. tak caye tanye mak aku.. 
Aku ni anak ke-5 daripada 5 beradik.. anak bongsu.. keluarga aku panggil aku : ADIK!
hehe.. tapi aku tak manja kay! Aku ganas, tapi tetap comel.. huhu
Follow this blog ok??
Add aku kat FB juge.. : https://www.facebook.com/mardhiah.nor




-sealedwithlove-


klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..