mP3..

Friday, 30 September 2016

FINAL IS COMING.. *wuhuu~~*

Assalamualaikum gais!!

Saja je singgah sekejap dekat blog ni. Well, memandangkan lagi beberapa hari nak final, memang sibuk hadap buku jelah pagi petang siang malam. Kay tu agak tipu sikit sebab selalunya siang, aku tak belajar sangat. Sebabbbb... malas~! plus tak de mood pun nak study. Study malam2 seronok sikit.

Bila dah studyweek ni, rasa tak sangka pulak sem 1 dah habis. Eksaited gak nak habiskan sem ni. Kiranya ada lagi satu sem je (5 bulan lebih kurang), dan habislah cerita aku dengan asasi. Lepas tu sambung degree. *tolong jangan tanya nak sambung course apa sebab tak tahu nak pursue apa lagi. Kalau dah tahu, nanti aku share kat sini. tu pun kalau ada masa dan paling penting, kalau ada line.

Carrymark aku? Hmm, taklah sendu sangat. Biasa je. Tak gempak, tak sendu. Haa, gittew ler. Nak score 4.0 tu, tak leh nak janji. Biasalah, hidup ni makin susah. Dan mujur jugak aku ni bukan jenis yang mimpi tinggi nak jadi doktor, so macam lek sikit. Ecewah!

Lagi nak cakap pasal apa? Haa, nanti masa cuti sem, aku nak cerita gaklah sikit pasal asasi kat dengkil ni. InsyaAllah boleh dijadikan rujukan untuk junior akan datang. Nanti aku nak upload gambar bebanyak. Ekekeke.

Haa, sebenarnya hari ni nak share gambar classmates. Gambar ni kitorang ambik masa malas last together. Malam last ke? Lebih kuranglah. Aku cakap malam last sebab lepas malam tu, macam dah jarang ketemu.

cari mana satu mardhiah ^_^


Kitorang buat aktiviti sikit malam tu, Main game truth or dare. Aku amik dare. Kena pergi kat ada this one grup, ambik kasut diorang and jerit "kasut siapa ni?!" lawak ahhh. Tak pe, sporting je.
Tapi malam tu memang gempak lah. Seronokk..



Friday, 9 September 2016

Tuan Rumah kembali!

Salam guys!
 Awwww, eksaited gila dapat menulis balik, sebab dah lama slow down kerja-kerja menulis sejak ada LIFE ni.. lol~
Too many things to share sampaikan tuan rumah tak tahu nak mula dari mana. 

Well, memandangkan dah nak pukul dua, tak dapat lah nak cerita panjang2 dengan korang, kan. Almaklumlah, esok kelas aku pukul 8. (Tapi selalunya, bila hari jumaat, standard lah datang lambat en?? Okey, part ni tolong jangan contohi saya) (^_^)

Kisahnya, few minutes ago, sajalah jenguk blog yang dah sepi from new entry ni. Saja stalk diri sendiri. Huhuhu! Bapaklah sedihnya hidup aku sampai stalk diri sendiri. One more lol!
Check2, perghhhh last aku update entry masa bulan 2. Hmm, banyak jugak cerita yang aku patut share kat sini. Tak tahulah bila masanya aku nak share semua kat sini. Adoi, kehidupan diary aku pun dah lama aku nafikan hak dia sebab tak ada masa!

Ni kisah benar beb. Bukan nak raih simpati atau apa.. tapi itulah kenyataannya.. huhu sambil gigit jari..
Every weekend memang depan meja study je tempat aku. tapi ada jugak lah sekali sekala aku tersasar ke mall2 yang terdekat. Hahaha.. penat jugak kalau asyik tengok buku kan?? *alasan*

Tapi sibuk2 pun, sedar2 dah nak end of sem 1 pun. Haa untuk pengetahuan korang, aku dah nak settle sem 1 kat Asasi Uitm Dengkil ni. Lepas raya ni, nak exam final. Lepas tu cuti sebooolan!!!

Seram jugak sebab next week kan raya.. tak tahulah bila masa aku nak study.. doakan moga aku tak terlalai dengan keenakan segala jenis juadah yang terhidang nanti. Adusdusdus, dugaan terbesar tu!
And pliss, doakan aku lulus asasi and berjaya pursue degree. *tak sure lagi nak pursue in what course*

Kay, tu je kot aku nak bebel hari ni. Mata pun dah ngantuk. And kalau ada typo kat memana tu, maafkan diriku yang lemah ini. Sesungguhnya, aku ialah insan yang lemah, tak terlepas daripada melakukan kesilapan : esp typo!

Haa, dah dah.. Ayuhlah tidur teman-teman! Esok ada lecture Math.. walaupun aku memang selalu datang lambat.. well, saya memang tak pandai bangun pagi!

Oh yaaa, baru teringat. esok pukul 10:30, aku ada speaking test! Doakan moga aku dapat berspeakang-kung dengan penunh lancar, insyaAllah amiiinnn! *cuak* *rama-rama,kupu-kupu hinggap di bunga raya.. eh??*

Dah-dah, bye bye. Night. Next entry (entah bilaaaa), aku nak cerita pasa UiTM Dengkil yang begitu popular dengan #dengkilperform nyaa. Kay, bye friends! Assalamualaikum!!!!


klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..