mP3..

Thursday, 13 August 2015

worldNow

Assalamualaikum..

hui, lama gila tak update pape kat sini.. well, now tengah trial.. certain subj dah lepas but then, ada lagi yg nak kena telan.. hardcore paper lak tu..

awat tajuk n3 tu worldnow?
sebb nak cakap yg dunia aku sekarang ni, th macam apa je.. sibuk sngt smpai tak sedar apa yg berlaku kt sekeliling.. and like dah ade shortlist muka2 yang aku akan jumpa every single day.. same face..
kadang2 macam tk perasan bout batch lain kt skolah ni.. macam ade form 5 je kat skolah ni.
mana taknya, hari2, rutin same berulang.. tk sabau nak kluar dri skolah.. tengok dunia.. haha

life nak spm, biasalah..penuh dgn kelas.. lgi2 kalau skolah asrama.. tk pe, skali ni je.. haha, statement pjuk hati lah brader..

nak citer ape lagi? entah.. kang terkeluar pulak formula math sgala bagai kat sini kalau tulis panjng2.. maklumlah, next paper is math.. haha..
next week : maths,agama,addmath,physics
dabel next week :chem and bio..
then ob merdeka

then fly haji..

balik sini lagi beberapa hari nk spm..

then spm..
then, ob slamanya...
yes, tk lama je lagi..

klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..