mP3..

Wednesday, 10 June 2015

Girl's Day ; Oh Happy Happy Day

Assalamualaikum...
gratatata.. hehehe
dah lama gila kot tak update entry.. miahaha.. well, calon SPM kate ko.. 
sekarng ni tgh cuti mid year, tak buat apa pun kat rumah ni..
main phone, surf internet, mereput dalam bilik..
tu jelah hari2 penuh produktif aku.. 
so, semalam, aku spent time dengan sahabat2 aku..
akhirnya, jumpa juga kami after 3 bulan tak jumpa..
haa, nampak tak kesibukannya tu??

semalam, aku sampai lambat kat rumah kawan aku sebb masalah transport..
well, mak aku dah pencen.. jadi, dia tak berapa rajin nak keluar rumah.. huih..
agak mencabar keberanian ah bila nak mintak mak hantar aku kluar..
nasib mak okey je bila aku kata aku nak jumpa budak2 ni..
tu pun after aku dgn penuh dedikasi ikut mak aku ke mana-mana..
nampak tak strategi aku.. miahaha..

kay, semalam kitorang lunch together, tngok movie, karaoke, photoshot, macam2 ah.. 
record, we spent time for 10 hours kot semalam sebb nak tebus 3 bulan...
lastly, ingat nk tunjuk gmbar kami tpi ada masalah teknikal.. maybe next time..

oh, semalam dpt hadiah belated bday from my sahabt.. dpt jam!! yeayyyy..
thanks guys..

kay, gtg..
Assalamualaikum









klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..