mP3..

Tuesday, 16 December 2014

Selamat Hari Lahir, Sahabat !!

Assalamualaikum, readers!

Last entry, Dhia cakap pasal Ekspo Buku Malaysia kat PWTC. So, kali ni nak sembang pasal birthday pulakss. Hehee.. 
Actually, hari ni birthday kawan Dhia. Sharifah Hazirah atau lebih dikenali dengan nama Che' Pah. Sekali juga, kami (SMARTGIRLS) sambut birthday kawan lagi seorang, Nurafizatul Azni.
So, congrats to both of you girls. Dah tua!!

yang berselendang : che' pah
yang bertudung hitam : azni
So, menu kami untuk hari ni :
- lasagne
- bihun tomyam
- air ribena
- pizza

Herm tu jelah rasanya. Sikit tapi cukup membuatkan perut full untuk jangka masa yang lama. 

pizza hut.. credit to cik 'afini' yang sudi pi beli..

lasagne.. credit to kak una yang berbaik hati memberi kami secara percuma.. 

air ribena dalam pembikinan.. tu terselit jugak semangkuk bihun..

walah! memang best party kali ni.. kenyang pun kenyang.. oh ya,sebelum anda, anda dan anda terkejut tengok gambar kami yang 'membara' kejap lagi, biar saya beritahu awal-awal.. tema kami kali ni, merah hitam..
but kalau ternampak budak sesat yang berskirt pink tu.. abaikan lah.. dia tu tak menepati tema.. that's me.. memang kena bashed tadi sebab tak ikut tema.. apa-apa pun, bergambor tetap bergambor.. hehehe..


okay.. now, Dhia nak sharelah gambor-gambir yang kami snap tadi.. tak boleh letak semua sebab nnti tak muat.. snpa banyak sangat tadi.. hihi.. biasalah, masing-masing gila bergambar.. ada je yang nak digayakan.. nak.. dipersembahkan gadis-gadis jolobu...

KAMA..

err.. ni siapa ya??

kay, abaikan muka budak bertudung pink tu..

dari kanan : khairun, azni

khairun and i

mira and i

azni and i

dari kanan : azni, mira

dari kanan : khairun, mira

che' pah and i

dari kanan : che' pah, mira

dari kanan : khairun, che' pah

birthday girls!!

dari kanan : khairun, jaja

jaja and che' pah

che' pah, jaja and alia(sepupu che'pah)

tu dia.. macm cover drama dah.. hahaha

masing-masing bila dah dapat bergambar.. 

macam2 gaya.. hihihi
so, tu je gambar yang sempat dikongsi. Tu pun dah banyak rasanya.. nanti kalau rajin, Dhia buat part 2.. sebab ada lagi gambar yang Dhia nak share.. tapi sekarang ni gambar tu ada pada Adrina.. herm, tunggu naa..

kay, sambung cerita.. habis bergambar.. dah masuk waktu zohor..
so, kami solat dulu.. sampailah dua setengah..
lepas tu kami tengok movie.. cerita Annabelle.. menjerit masing2 bila hantu keluar.. paling kuat jerit, mestilah.......... err, tak boleh bagitau.. hehe..

tamat movie dalam pukul 4 ptg.. sambung pulak dengan sesi karaoke.. ha, macam2 lagu kami nyanyi.. antaranya, rude, shower, dear future husband, mewangi, malaikat, knock knock, shake it off.. and tak ingat.. banyak sangat.. hehe..


so, sampai sini je entry kali ni.. dah panjang.. penuh dengan gambar.. hahaha.. 



ASSALAMUALAIKUM
SALAM SAYANG PENUH KERINDUAN...

klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..