mP3..

Sunday, 14 December 2014

Cerita Hari Ni...

Assalamualaikum, readers!!

Hari ni, dia ke PWTC for promotion 20jiwa 1destinasi.. hehe.. best sangat.. sumpah tak tipu.. Dhia sampai sana tadi around pukul 10 lebih.. sampai2, terus pi booth Karya Seni & Penulisan2u.. actually, dah siapkan list novel2 yang nak diborong.. ada la dalam 5 buah yang under KS.. wakaka... tapi last2, balik dgn 8 novel from KS.. err.. apakah???

hah! hamik kau..borong semua.. lalala


first baby la kiranya... awak2 semua, jgn lupa beli yaaa..

dah tak larat sebenarnya tuu.. haha

mmg patut bengkak tangan pun bila melihat kembali gaya aku memegang bakul tu.. huhukss
Kay.. sambung cerita balik..
Lepas dah beli segala yang nak dibeli, gue pegilah booth LNE.. hehe..
sampai2, depa suma tekejut tengok cheq.. muda belia la katekan.. lalala..
then bermulalah sesi 'otograp'(autograph)..



gue teringat cerita jutawan fakir.. dialog : chiko nak saaaaiinnnn...
haha
Then, selepas ni, Dhia nak tepek gambor bersama penulis2 yang lain.. ada acik lana, Alya Bahari(brown), Adzra Sue(hot red) and Fazila Adam (baju biru)..

with acik lana.. jgn jeles.. hehe

sempat pulak aku ajak si kecik Adam ni berselfie.. hehe.. ups, ada Alya Bahari di situ..

antara penulis yang ada tadi..


with ery aieril.. penulis cerita 'sepet jodohku'
see,, dgn mata aku skali sepet.. lol betul..

so.. that's it.. mmg syok.. best weyy.. hehe.. borak2 dgn senior2 yang dah terlebih makan garam berbanding saya.. huhu.. i'll do my best.. insya-allah.. keep pray for me ok? hehe..

to you guys yang dah beli, bakal beli, enjoy my short story.. DEKAT PADAMU.. 
confirm korang suka antologi tu sbb ada banyak lagi cerita lain.. murah je.. rm25.00
if beli online, dapat rm22.00..
apa tunggu lagi? pi la kedai cepat.. oh ya, ekspo tu sampai esok.. 
esok ada lagi penulis lain.. saya tak de.. nak balik kg la.. haha

ok.. just that for today.. sudah mahu beradu ni.. ngantuk oi.. penat..
kalau dah baca nnti, jgn lupa komen karya saya ya.. ngehee..
gracias.. xoxo


ASSALAMUALAIKUM
#SAPOTSAYA



klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..