mP3..

Saturday, 6 December 2014

ANTOLOGI 20 JIWA 1 DESTINASI

Assalamualaikum, readers!!
Long time no see ah? english terabur.. biaaaaarkaaann.. hehe
so, hari ni Dhia straight to da point saje.. malas nak berkias-kias kerana diriku ini lagi stress dgn masalah hidup.. cewahh.. tapi mmg kebenaran.. saja buat ayat berbunga tahi ayam sikit.. kikiki

ok, main agenda hari ni adalah mempromosikan antologi 20JIWA 1DESTINASI.. 
well, well, well... sape ingat lagi cerpen DEKAT PADAMU?? angkat jari!! hehehe
herm, ok, throwback sikit.. 
pasal Adam Kamal, si penyanyi popular dan Salwa Nur, si novelis biasa2.. pertama kali Adam melihat Nur, Adam rasa satu perasaan yang dia tak dapat gambarkan.. pertama kali tu, Adam hanya mampu tengok dari jauh je.. tak jumpa pun.. alaaaaaa
but no worries gais, Adam kan hero.. mestilah dia usaha jugak nak jumpa heroin.. 
bila dah jumpa...

err, ni habis aku cerita ni kang...
kay, tak nak cerita.. korang kena beli antologi tu untuk tahu apa jadi.. hehe.. strategi ni..
jgn risau.. korang tk rugi..sumpah tak tipu..

dah la, gue nak start keje mempromote nih..
ok, dalam antologi ni, ada 23 cerpen from 20 penulis..
and one of the cerpen is mine and for sure, one of the penulis is me..rite?
tak mahal pun.. berbaloi lagi ada lah..
so, 10-14 Disember ada PESTA BUKU 1 MALAYSIA(PB1M) kat PWTC..
you gais boleh dapatkan antologi tu kat sana.. got it?
booth 69 & 70.. booth LOVE NOVEL...
and yang menariknya, penulis2 cerpen akan ada di sana..
termasuklah saya.. in sya allah..
nak jumpa saya?alamak, rasa macam bajet la pulak.. huhuhu

okay laa.. ni sekadar memberitahu..
in sya allah, kalau tiada aral, saya akan berada di sana(PWTC) on 13th of December.. bersamaan hari Sabtu..
so, kalau sesape nak jumpa saya, boleh la dtg sana..
bukan setakat saya, ramai lagi penulis yang ada..
kalau jumpa saya, tegur la saya.. tak susah nak kenal saya, yang cantik, comel.. tu saya la tu..
hehe, gurau.. jgn marah aaa..

kalau jumpa, and anda salah seorang daripada pembaca SUJANAACHANTEK ni, jgn lupa beritahu..
saya nak juga kenal dgn orang yang sudi baca blog saya yang boring ni.. hihi..
oh ya, untuk detail buku tu, saya akan tepek kat bawah sat lagi... scroll jo.. jumpa la in sya allah

herm, apa lagi ya??
oh,, saya sekarang tengah siapkan novel kedua.. 
novel pertama ada kat Ilham.. tajuknya Mungkinkah Dia?... sudi2 la baca karya saya tu..
pastu, boleh komen.. boleh pm terus kat fb.. boleh email.. suka hati angpa la nak yang mana satu.. 
jgn sampai hantar surat guna brung merpati, sudahlaa..
hehe..
novel kedua saya, dah nak siap.. in sya allah.. novel tu saya akan hantr untuk satu lagi contest..
mencuba nasib je.. mana tahu ada rezeki kan??
amiiinn...


KLIK SINI UNTUK BACA NOVEL SAYA DI ILHAM

ni cover antologi 20 jiwa 1 destinasi

ni sinopsis antologi 20 jiwa 1 destinasi

ni butiran antologi 20 jiwa 1 destinasi





SELAMAT MEMBELI..
SEMOGA ADA JODOH UNTUK KITA BERTEMU EMPAT MATA!!!\
...xoxo...






klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..