mP3..

Thursday, 22 May 2014

HAPPY TEACHER'S DAY

Assalamualaikum..

dah lame tk post entry baru.. yelah, manalah nak sempat, kan.. plus, Dhia baru je habes exam mid year..
herm, not bad jugk la soalan dia.. hopefully tk teruk la kan.. amiinn

2 Mei hari tu, Dhia masuk competition qasidah (jgn tk caye..), and Dhia dapat second place.. alhamdulillah..
rezeki ka kirenye tu, sebab Dhia tk sempat nak berlatih sangat..
ahli team qasidah Dhia tu, masing2 ade kerja.. terpaksala curik2 mase untuk buat latihan qasidah..




Rabu lepas, kolej buat sambutan hari guru.. form 4 yang handle.. cool, smart..
game untuk cikgu,, mostly celup dari Running Man.. 
Dhia pulak jadi dayang.. dayang yang ayu gitu..
tk pasal kene pakai baju sekolah dengan kain batik.. haha
risau je ape2 jadi (yang luar jangkaan.. faham2 je la..)

persembahan cikgu2, memang gempak la.. kelakar..
bila cikgu yang 'hot stuff' buat persembahan, mak ooi,, riuh bukan main..
suara pun dah nak hilang sebab asyik menjerit je.. hehe..

so, dengan peluang yang ada ni, Dhia nak ucap SELAMAT HARI GURU kepada semua guru Dhia since tadika sampai sekarang.. to kawan2 Dhia yang pernah mengajar Dhia pun, SELAMAT HARI GURU jugak..


klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..