mP3..

Monday, 24 March 2014

school holiday!!

Assalamualaikum..
hai semua.. 

cuti sekolah datang lagi.. finally..
9 days.. (bolehlah daripada tak ada)
sejak jadi budak sbp ni, waduh, faham2 jelah.. kerja sekolah memang tkkan sikitlah kan..
macam kerja untuk cuti setahun je...
(kerja banyak pun, sempat lagi layan blog.. ngehee)

tap cuti sekolah kali ni rasa sekejap sangat.. tk sempat nk share cerita dengan sahabat..
;(

entry kali ni, just nak cerita tentang aktiviti yang Dhia buat untuk cuti sekolah kali ni.. well, saje je nak share..
actually, tak delah banyak sangat aktivitinya.. sekadar buat homework yang 'sikit', pergi rumah sahabt, hangout dgn sahabt, masak dengan sahabt, siapkan e-pendidikan, tidur, baca novel..

err, banyaknye nak buat.. grrr... hopefully dapat siapkan kerja rumah a.s.a.p.. penatlah..
nk relaks.. dahlah dekt asrama tk boleh relaks.. huh

sekarang pun Dhia spatutnya buat homework, tpi escape.. haha.. 
yelah, dah buat, tapi tk dpt pt jawapamemang frust la jawabnya.. 
nthla, tk fhm dgn diri sendiri sekarang ni.. buat ape2, melingkup n ke laut je.. 
macam mana ye?
hisyy..
ade sesape nk bagi tips untuk faham diri sendiri??

kaylah, just a short post hari ni... tk berniat nk celoteh panjang sangat pun..
otak tengah sarat sangat..
nah, Dhia bagi vid untuk ringankan kepala kepada yang satu kapal dengan Dhia..




assalamualaikum..
nikmati cuti dgn aktiviti yg berfaedah, kay?
hargai masa yang ada dengan keluarga sebaik mungkin..

klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..