mP3..

Friday, 17 January 2014

got to go..

Assalamualaikum..
ni entry pertama Dhia untuk tahun ni..
bulan 1 dah nak habis, baru nak say selamat tahun baru??
alah,, pedulikan.. nikan blog Dhia.. sape kesah??

regarding to title entry kali ni,, GOT TO GO??
sape yang nak go agaknye ye??
sadly to say,, that i need to go..
sedihnya..

seperti yang sedia maklum, Dhia ni budak sekolah biasa je..
sekolah luar bandar.. sekolah kampung kate orang bandar..
herm,, rasanya, Dhia lah orang senget yang rasa sedih sebab dapat TKC..
ha,, memang senget pun..
hewhew..

actually,, Dhia suka.. excited tapi dalam masa yang sama takut.. sedih..
takut sebab Dhia ni bukan standard budak TKC.. takut tak dapat nak.. haisy, entahlah.. tak tahu nak cakap macam mana..
plus, Dhia takut sebab tak pernah duduk asrama.. haiyaa..
sedih.. well, mestilah sedih.. gila tak sedih? 
nak tinggalkan sahabat2 yang dah bersama selama 3 tahun..
herm,, sedihnya.. 


tapi kalau tak pergi, memang kena kukus, grill, panggang dengan akk2 n abng2 Dhia..
haha..
yelah,, dulukan Dhia pernah tolak tawaran.. hewhew..

lepas ni,, lagi lamalah blog ni terbiar.. berhabuK.. bersawang..
tak apalah, kalau dapat Dhia update cerita2 baru ye..

salam perpisahan buat sahabat2 yang turut merasa sedih atas kepergian aku.. 
untuk orang2 yang meraikan kepergian aku, salam.. salam.. salam ape eh??
salam 'rindu'lah.. haha.. choii!!

bye, SMK DUMA..
hye, TKC..

klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..