mP3..

Wednesday, 4 December 2013

Tarikh Keputusan PMR diumumkan..


Assalamualaikum..
sekarang ni dah masuk bulan 12 dah.. bagi yang dah selesai jawab PMR bulan Oktober hari tu, dah berdebar semacam je sebb nak tunggu result kan..
jari pun mulalah menaip kat Google : Tarikh Keputusan PMR diumumkan..
tak sabar punya pasal kan?



as blogger, mesti nak tulis benda2 yang naikkan rating pegeview di samping berkongsi info..
so, Dhia dah rujuk beberapa source *insya-allah, boleh percaya


Keputusan PMR 2013 akan diumumkan.. tak lama lagi..
jangkaannya ialah pada MINGGU KE-3 BULAN DISEMBER 2013
Tarikh sebenar akan diumumkan kelak oleh Kementerian Pendidikan Malaysia

pada hari keputusan diumamkan tu, boleh juga semak melalui SMS
CARANYA:
taip >> PMR (NO. K.P) (ANGKA GILIRAN)
send to >> 155888

harapnya ramailah yang dapat straight A's ya..
Dhia pun berdebar jugak menunggu result Dhia ni..
harap2nya, semua orang berjaya!!

p/s : Tarikh sebenar akan diupdate secepat mungkin..




klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..