mP3..

Monday, 16 December 2013

pindah sekejap..

Assalamualaikum, readers..
woah,, long time no see uh??
rindu kat blog selepas berzaman tak blogging.. *berzaman ke? #tipu
well, ade masalah teknikal sikit,, so tak dapat nak blogging selalu..
then, hari tu, Dhia duduk rumah kakak Dhia yang first kt Seremban..
itu yang tk berblogging agak lama..

hari ni ingat nak carik topik.. maybe nak bagi tips or resepi kirenya.. 
tapi terasa nak share pasal 4 hari 3 malam yang Dhia spentkan kat rumah akak Dhia tu..

Dhia pergi sana dengan kakak Dhia yang keempat dan dua orang adik..
sejak bila ada adik ni?? #IWonder

malam first, we all makan kat kedai.. 
dah kenyang baru balik rumah.. hoho..
tapi time makan tu, ade pula accident depan restoran tu.. entah dek apo..
Dhia tak tengok pun.. dengar bunyi je..
bak kata akak Dhia, pedulikanlah..

esok tu, bangun pagi.. sarapan.. fuhh.. duduk rumah akak Dhia tu, konfem cepat gemuk..
sebab asyik makan je..
sarapan tak tinggal.. then, lunch.. makan malam pun tak ada yang miss..
kadang2 sampai tak larat nak makan,,

aktiviti paling wajib kitorang dekat sana, makan dan tengok tv..
tengok tv sampai tengah malam pun ade..
kebetulan ade cerita mujhse dosti karoge.. hehe..memang layan lah..

hari jumaat, kitorang pergi tengok wayang..
cerita Papadom 2..
not bad ceritanya.. best.. funny.. ade jugak sedihnya..
akak Dhia sampai menangis tengok cerita tu.
lama jugak cerita tu sampai kebaslah duduk.. 2 jam rasanya..
keluar panggung dah pukul 5..
time tu, kitorang tak makan lunch lagi sebb tadi nak kejar masa..

akak Dhia bawak kitorng makan steamboat..
 sedap.. tapi pedas.. berair mata..
tambah2 lagi, order air gas.. huh.. memang terbaiiikkk!
nak ambik kesempatan untuk ucap thanks alot to my abang ipar sebb dah support belanja kitorang sepanjang kitorang keluar tu.. huhu..
sempoilah!!

sepatutnya Dhia balik hari Ahad, tapi abah jemput awal.. so, balik awal la..
lagi pun, kesian dekat mak duduk rumah sensorang..

so,, that's all.. tak banyak yang nak diceritakan..

tolong doakan Dhia ye.. nak ambik keputusan pmr ni..hoho..
harap2 berjaya..
amiin..

ASSALAMUALAIKUM




klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..