mP3..

Sunday, 17 November 2013

Dari novel ke drama...

Assalamualaikum, my lovely readers..
Tadi Dhia buat blogwalking.. sengaje skodeng orang lain punya blog.. macam2 jumpe.. gossip, resepi, drama, filem and blablabla..
semalam dah share resepi.. so hari ni, Dhia decide nak cakap pasal isu hangat yang melanda industri hiburan tanah air kita sekarang..
isunya : NOVEL ke DRAMA..
makin meletops laa novelis2 Malaysia lepas ni.. tahniah tahniah..
After Love You Mr. Arrogant yang meletop-letops macam bunga api time New Year, macam2 lagi novel yang khabarnya akan diangkat ke drama juga.. antaranya,,

Suamiku Encik Perfect 10- hero : Aaron Aziz   heroin : Emma Maembong
One Day You'll Be Mine- hero and heroin : tak pasti..
Projek Memikat Suami - hero : Aiman Hakim Ridza   heroin : Emma Maembong
Yes Boss! - hero : Fahrin Ahmad   heroin : Emma Maembong
The Wedding Breaker - hero :Keith Foo    heroin : Fathia

Antaranya itulah.. yang paling Dhia tak sabar, One Day You'll Be Mine.. sebab Ehsan dalam cerita tu, best sangat.. harap pelakonnya pun best nanti..
Tapi macam most of heroin untuk novel yg diangkat ke drama ni, Emma Maembong.. wah2, masyuk.. tahniah.. 
ape komen korang pulak pasal drama sekarang yang diambil daripada novel? suke ke idok?? 









so, ni je perkongsian Dhia kali ni.. 
upss,, ade lagi satu.. Projek Memikat Suami akan ditayangkan di Astro Ria bulan Disember ni.. tunggu la iklannye ye.. btw, citer ni mmg best.. dlam novel la.. tak tahu dlm drama macam mane.. macam menarik je..

buat masa ni, support la yang dah ade dkt kaca TV anda tu.. 
Playboy Itu Suami Aku by suri ryana..



Dhia paling suka ost lagu tu.. Rindukanlah by Encik Mimpi.. bawah ni vid with lyric.. selamat menyumbangkan suara..





Akhir kata,,

--ASSALAMUALAIKUM--

klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..