mP3..

Friday, 15 November 2013

BOOKCHARAM FIRIS from Kak Melur Jelita

Assalamualaikum semua..
memula ingat malam nanti baru nak post entry, tapi tangan ni tersangat gatallah nak menaip itu ini dekat sini.. actually Dhia baru je dapat benda yang sangat comel from seorang novelis ni.. BOOKCHARM FIRIS... tahu tak ape tu? ala-ala bookmark gitu.. cuma name FIRIS tu based on watak dalam novelnye..
 FIRMAN + IRIS = FIRIS
Dhia dapat benda alah ni sebab masuk contest yang novelis ni buat.. contest tukar dp fb dan nama fb.. Dhia masuk pun dh last2 gitu.. nasib Dhia sempat.. dah rezeki Dhia, alhamdulillah..
Mungkin orang lain tengok benda ni tak seberapa tapi kalau pandai hargai, mesti akan nampak berapa-berapa.. ngeh3..
Kata orang, walaupun bendanya tak seberapa, tapi benda yang tak seberapa tu tanda ingatan.. mesti pernah rasakan??
Dhia dapat kaler biru cair.. dia ada banyak warna.. merah, biru, hijau dan tak ingat.. ngeehee..
nak tahu siapa novelis yang baik hati ni?? She is MELUR JELITA... (big clap for her!!!)
novel dia semuanya tebal2 belaka.. dan best2 belaka.. dia baru ada 3 novel..
1. AWAK SUKA SAYA TAK? atau lebih dikenali as ASST
2. I LOVE YOU, STUPID! atau lebih dikenali as ILUS
3. MY PRECIOUS IRIS atau lebih dikenali as MYPI

Dhia sarankan kepada semua, bacalah novel2 ni..*macam duta novel pulak aku ni.. duta tak berbayor..
tapi serius, banyak ilmu yang ada dalam novel2 ni.. sangat berbaloi kalau beli.. dah baca, mesti nak ulang lagi..
tapi kalau dah baca, jangan salahkan Dhia kalau korang semua terigau-igau dengan hero2 novel2 tu.. Dhia tak bertanggungjawab kalau ada antara korang mengaku as second wife kepada Hilman or Firman..

Dhia ni sibuk suruh orang, tapi Dhia baru bace dua karya kak MJ ni.. ASST tu, Dhia tak berkesempatan nak bace.. nanti nak belilah..
dlm pada tu, harap dapat straight A's untuk PMR.. sebab mak Dhia dah janji nak belikan Dhia 5 buah novel.. itu pun kalau dapat semua A... kalau ada satu je B, pandai2 la kumpul duit dan beli sendiri.. strict jugk mak den ni..

kat bawah ni, Dhia selitkan.. err.. selit ke? ape2 jelah.. yg penting tengok la gambar kat bawah ni.. saje nak kongsi kegembiraan.. mueheheh...








assalamualaikum.. nanti Dhia update pasal last day sekolah untuk tahun 2013 ni.. okay?


klik even ONCE, okay? *kerdip mata lagi..